انتشار مقالات منتخب
انتشار مقالات منتخب

ضمن قدردانی از مقالات ارسالی پژوهشگران محترم، به استحضار می رساند مقالات زیر برای چاپ در کتاب مجموعه مقالات انتخاب شده و از نویسندگان درخواست میشود طبق ثمپلت قرار داده شده مقالات خود را به ایمیل ali.rahimi0872@gmail.com ارسال فرمایند.

تمپلت ارسال مقاله

مقالات انتخاب شده جهت انتشار:

1. بررسی الگوی رفتاری نسلهای ایکس، وای، زد در مواجهه با محتوای کرونا در شبکه اجتماعی توییتر (صادق شکری، آیدین سلام زاده)
  2. جنگ ترکیبی و اخبار جعلی (دروغ رسانی، غلط رسانی و اخبار مخرب)در طول بحران همه گیری کرونا در ایران (حسین خوش گفتار، فرزاد غلامی)
  3. رابطه خودناتوانسازی تحصیلی، ناامیدی تحصیلی و انگیزش تحصیلی با اعتیاد به شبکههای مجازی دانشآموزان دوره متوسطه شهرستان مسجدسلیمان  (اکرم کوچکی ایوه،  فریبا جهانگیری)
  4. آسیبهای (عملکرد) رسانههای داخلی (جمعی و اجتماعی) در اغتشاشات شهریور، مهر و آبان 1401 (رضا صفائی)
  5. مطالعه جامعه شناختی تأثیر فضای مجازی بر بسامد انزواطلبی اجتماعی در بین نوجوانان شهر الیگودرز (فهیمه فرازمند ، خاطره فرازمند )
  6. چگونگی تربیت الگوبردار در آموزش مجازی با کاربست پیوست فرهنگی بر مبنای آموزه های قرآن (اکرم رحیمی)
  7. آینده رسانه های نوین صدا پایه: فرصتها و چالش ها (مهدی میرمظاهری ، حسن خجسته باقرزاده)
  8. بازدارندگی رسانه ای جمهوری اسلامی ایران؛ ضرورت و راهکارها (محسن محمدی خانقاهی، صفیه رضایی)
  9. بررسی آسیبشناسی پدیدار شناسانه سریال های ماهواره ای بر هویت دینی، ملی و اجتماعی دانشجویان (پروین ذوالقدری، وحید منصوری)
  10. بررسی تطبیقی جایگاه پلتفرمهای اینستاگرام و ویراستی در مدیریت کنشگری نافرمانان مدنی (فاطمه کریمی دردشتی )